dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nije vam jasno na koji način ćete uspeti da realizujete svoje planove. Dosta toga je nejasno, ne biste trebali da donosite konkretnije odluke. U emotivnom segmentu – planovi vas i voljene osobe se razlikuju, ali emocija I strast vas vuku jedno ka drugom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Muči vas kako ćete uspeti da zatvorite neku finansijsku problematiku. Dogovori kojima ste se nadali se prolongiraju i više niste sigurni ni da li će do realizacije doći. Ni vi ni voljena osoba niste u naročitom raspoloženju. Teško vam je da se uskladite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste prilično stabilni i sigurni šta je ono što morate tokom ovog dana uraditi. Ipak, ne možete se pouzdati u one sa kojima dolazite u kontakt niti se oslanjati na njih.  Emotivno – nestabilan dan. Partnerova raspoloženja su promenljiva.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dolazite u kontakt sa osobom koja vam nudi svoju pomoć oko nekih poslovnih nedoumica. Ipak, niste sigurni koliko možete da se pouzdate u njena obećanja. Emotivno – razmišljanje o nekom ko je daleko od vas. Sanjarenje i maštanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga se očekuje od vas, pa se pripremite na dan koji će biti ispunjen dešavanjima. Odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite. Maštate o jednoj osobi i o susretu sa njom. Potrudite se da sve ne ostane samo na razmišljanju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Lična i poslovna problematika vas zaokuplja i moguće je da nećete moći da budete u potpunosti fokusirani na svoje obaveze. Potrudite se da se skoncentrišete. U emotivnim relacijama – voljena osoba je čas nežna, čas spremna za raspravu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Niste sigurni koliko su iskrene osobe sa kojima dolazite u kontakt. Sve izgleda suviše dobro da bi bilo istinito i nije ni čudo što ste oprezni. Komunikacija sa jednom osobom preko posla vas je navela da se zamislite da li tu ima nečeg više od kolegijalnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Čekate da dobijete informacije i nećete se smiriti dok ne čujete rezultat onoga što vam je jako važno. Zabrinutost zbog finansijskog segmenta. Kujete velike planove kada je emotivni deo u pitanju. Danas možete pozitivno iznenaditi voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Trudite se da budete pozitivno raspoloženi i nadate se da će vaši planovi ipak biti realizovani. Dan je dobar da napravite dogovor, jer vam situacije idu na ruku. Nesigurni ste kada je vaša emotivna situacija u pitanju. Pustite stvari da prenoće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Energija ovog dana vam ne odgovara, jer budi u vama nesigurnost, nervozu i preterana razmišljanja i brige. Pokušajte da funkcionišete korektno kada su vaše obaveze u pitanju. Svesni ste da morate razgovarati sa voljenom osobom o nekim temama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uopšte vam nije jasno kako ćete uspeti da rešite neke situacije i verovatno ćete pustiti da sve ide samo od sebe, nadajući se najboljem. Previše se prijateljski ophodite prema jednoj osobi i nije ni čudo što ona smatra da flertujete sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potpuna nedoumica šta uraditi po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Do vas dolaze informacije koje vas zbunjuju i kojima se svakako ne radujete. Zastoj u planovima. Emotivno – želite više nego što trenutno množete dobiti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.