dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.10.2023

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zahtevna, ali uspešna komunkacija sa saradnicima i poslovnim partnerima. Imate mogućnosti da kroz inicijativu pokrenete ona pitanja koja vas interesuju. Drugi deo dana vam donosi veću interakciju sa osobom koja vas jako privlači, a koju ste nedavno upoznali.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete razrešiti neke situacije i u poslovnom, ali i u porodičnom segmentu, samo je potrebna vaša jača inicijativa. Ne dozvolite da ove šanse prođu mimo vas, ne budite neaktivni. Partner u odnos uvodi neke promene koje vam se ni malo ne dopadaju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Odličan dan je pred vama, umorićete se, ali ćete ostvariti veći deo onoga što ste zamislili. Više nego dobra saradnja sa kolegama. Emotivni partner pokazuje dobru volju da reši neki problem koji se od skora pojavio. Prihvatite, ne inatite se bez potrebe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan velike angažovanosti u poslovnom segmentu, ali ćete se osećati dobro jer ćete uspeti da završite više od onoga što ste očekivali. Prema emotivnom partneru nastupate dosta netaktično. Druga strana će vam uzvratiti istom merom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ste u dobrom raspoloženju, pa ćete lakše prelaziti i preko sitnijih napetih situacija u poslovnom segmentu. Dobar momenat da odradite neku obavezu koju konstantno odlažete. Odličan dan za nova poznanstva. Flertovanje naglašeno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate svu potrebnu podršku da biste napravili značajniju promenu u poslovnom segmentu. Privatnicima ide bitan poslovni razgovor. Dan sklada i podsticajnog raspoloženja sa emotivnim partnerom. Neke nesuglasice možete rešiti očas posla.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Angažujete se oko poslovnog dogovora, iako mislite da je teško da ćete uspeti u svojim namerama. Ipak, rezultat vas može iznenaditi. Imate osećaj da vas partner ne podržava i da ne razume principe po kojima funkcionišete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Raščistili ste dosta važne poslovne obaveze u prvoj polovini dana i drugi deo ćete iskoristiti da pokušate da pokrenete razgovor o nekom novcu koji nikako da legne na vaš račun. Imate velike planove sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta ste u toku današnjeg dana snalažljivi, a istina je i da se neke okolnosti nameštaju u vašu korist, pa ćete na lakši način pokrenuti jednu saradnju koja vam je važna. Emotivni partner očekuje nešto od vas, ali nisam sigurna da ćete uspeti da ga ispoštujete.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Poslovni partner će vas iznenaditi jednom ponudom. O ovome što vam se nudi vredi razmisliti, čak i ako niste u potpunosti zadovoljni uslovima. Pregovarajte. Razočarani ste jer voljena osoba verovatno neće biti u mogućnosti da se vidi sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Kroz razgovor sa poslovnim partnerom dobijate obećanje na koje znate da možete računati. Danas je dan ozbiljnih priča koje mogu imati značajne posledice po vaš poslovni segment. Odličan je trenutak za komunikaciju sa emotivnim partnerom i rešavanje bitnih pitanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Rešili ste da danas završite nešto što dugo odlažete, i od sabajle ćete se baciti na posao. Odličan dan je pred vama. Emotivni partner vam šalje signale, ali vi kao da ne primećujete. Usmereni ste u potpunosti na poslovni segment.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.