dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Postaće vam jasno da neke obaveze ne možete završiti, koliko god se trudili. Najverovatnije vas oni sa kojima radite usporavaju i prave vam distrakcije, slučajno ili namerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se ka lepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda ste nesigurni u prvim satima radnog dana, već posle toga ulazite u pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Sada možete ispraviti i greške koje ste u prethodnom periodu napravili, i to na lakši način. Emotivno – osećate se odlično.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U velikim ste razmišljanjima oko dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali. Pokušavate da nađete najbolji način da rešite situacije koje su ispred vas. Takođe, dosta ćete razmišljati o osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju na dalje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda ste malo rasejani i konfuzni, ali je generalno dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da je neophodno da neke stvari odradite što pre. Ako imate partnera, danas ga možete u mislima ili kroz flertovanje sa nekim drugim, prevariti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete postići dobre rezultate, ostvariti dosta toga od onoga što ste nameravali, ali vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Možda ste očekivali previše od sebe. Blaga napetost u odnosu sa voljenom osobom – ne provocirajte svađu i ne inatite se.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako će dan pred vama biti naporan i nervozan, uspećete dosta toga da postignete i završite. Povremeno možete imati problema sa koncentracijom i organizacijom obaveza, ali nećete biti skloni greškama. Možete se aktivirati prema nekom prema kome osećate strast .

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas možete pokrenuti bitnu poslovnu komunikaciju. Doduše, sam početak dogovora može biti naporan i prožet nerazumevanjem, ali ćete i vi i sagovornik uspevati da se brzo prilagodite. Jedna osoba vam nedostaje i ne možete da prestanete da razmišljate o njoj.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Zadržite potrebnu stabilnost u važnim dogovorima i kontaktima sa saradnicima. Možda ste negde duboko u sebi nezadovoljni, ali ne dozvolite da se to na vama vidi. Svoje emocije iskazujete lako i bez problema, prepuštate se u potpunosti voljenoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Jedan dogovor ste uspeli da ostvarite i u potpunosti ste zadovoljni onim što ste postigli. Doduše, onaj unutrašnji glas vam šapuće da je to moglo i bolje, ali nemojte obraćati pažnju na njega. Dan je odličan da rešite problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Do vas dolazi solidna poslovna ponuda. Takođe, mogu vas obradovati vesti o uplati sredstava na vaš tekući račun. Ako ste imali bilo kakvih problema sa kolegama, danas ih možete rešiti na lak i jednostavan način. Drugi deo dana je kao stvoren za ljubav.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve će u poslu krenuti kako treba od jutra, a u tom fazonu će se nastaviti i na dalje. Bićete zadovoljni svojim rezultatima i onim što ste ostvarili. Možete imati problem sa uklapanjem obaveza, pa zakasniti na dogovoreni susret sa partnerom ili simpatijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jako će vam prijati ponuda od strane kolege da vam pomogne u nagomilanim obavezama. Zapamtite i budite spremni da uzvratite uslugu. Osećate sve veću potrebu da sa voljenom osobom sredite situaciju u vašem odnosu, i danas ćete se istinski potruditi oko toga.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za bejkon salatu
Prethodni artikal
BEJKON SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.