dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imate dobre poslovne situacije pred sobom ili zanimljive predloge od saradnika, ali vi niste sigurni da li da sada povlačite bilo kakav konkretan potez. Najbolje je o svemu ovome još malo razmisliti. Nećete moći da ostvarite sve ono što ste planirali u privatnom segmentu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas vam stoji porast dobrog raspoloženja i lakša situacija u svim segmentima. Nema mnogo vajde od vaših planova – ići ćete tamo gde vas povuče trenutna situacija. Može biti vrlo zanimljivih, iako u potpunosti neočekivanih dešavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neko vam svojim primedbama ili pokušajima da vas uvuče u priču smeta da se usredsredite na obavezu koju ste otpočeli. Videćete i sami da će i pored dobrog raspoloženja, sve planirano ići na mišiće. Nemogućnost ostvarivanja dogovora kojem ste se veoma radovali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Probudili ste se u odličnom raspoloženju, svesni lepih dešavanja koja su danas pred vama. No, čini mi se da ćete itekako morati da promenite svoje planove, jer će neočekivane poslovne situacije uskočiti preko reda. Ipak, ostaće vam drugi deo dana za provod, ne brinite.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ćutite i uzdržavate se da nekim ljudima ne „skrešete u brk“ baš sve ono što inače mislite o njima. Ako se i vaša voljena osoba prema vama postavi na neki nezgodan način – e, onda će vam stvarno biti svega dosta. Idite malo prošetajte, rashladite glavu….

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko u poslovnom segmentu kao da se trudi da vam pokvari raspoloženje. Zaista nemate vremena da se nervirate zbog nebitnih ljudi i njihovih nebitnih komentara. Imate vi preča posla – napravili ste neki dogovor koji vam je važan, i želite da se posvetite sebi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Morate danas da zatražite pomoć od kolege po nekom pitanju, a to vam baš i nije milo, jer ste svesni da ćete morati da uzvratite uslugu kad – tad. Prijatelji vam pomažu da rešite jednu situaciju sa voljenom osobom i mogu vam dati podršku ili pravi savet.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iako danas niste planirali ništa konkretnije da radite, ispada da ćete biti zatrpani obavezama preko glave. Pošto ne želite da odustanete od svojih planova o zabavi, kalkulisaćete i pokušavati da uklopite sve ovo. Verovatno ćete se na kraju pogubiti u potpunosti i dići ruke od svega.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi kao da ste namerno ostavili da bitnu poslovnu obavezu završite u poslednjem trenutku. E, zato ćete sada lepo da se nervirate i trčite na sve strane, usput obećavajući sami sebi – nikad više na ovaj način! Pa dobro, još ćemo videti koliko ste od reči po ovom pitanju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Što se poslovnih zadataka tiče – sve što je bilo bitno uradili ste, i sada natenane otežete neku redovnu obavezu, čekajući da prođe vreme i da se posvetite ličnim prioritetima. A oni su danas itekako veliki – Jarčevima stoje vrlo, vrlo zanimljive ljubavne situacije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi znate šta hoćete. Problem je u tome što to drugi ne znaju, a vi se ni ne trudite da im to objasnite. Unosite zabunu u kolegijalno okruženje svojim ponašanjem i promenljivošću, ali se vi ni malo ne uzbuđujete oko toga. Ko se prilagodi, prilagodi se..

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Taj poslovni razgovor je u vašoj glavi izgledao fenomenalno. Tačno ste znali šta ćete reći i kako ćete postupiti. Međutim, realnost priča neku drugu priču – druga strana uvodi promene koje nikako niste očekivali. Duboko udahnite i spremite se da se prilagođavate u hodu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA BRZU NUGAT TORTA
Prethodni artikal
BRZA NUGAT TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.