dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.02.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Moguće je da ćete makar jedan deo ovog dana provesti u razmišljanjima o prošlosti ili pokušajima da pronađete način da ispravite neke svoje greške. No, pronađite dovoljno vremena da budete i u kontaktu sa onima koji su vam važni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvesno vreme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto sprečiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustitE, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite neke obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite u društvu onih sa kojima volite da se družite. Doduše, ne verujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u nekoj rasterećujućoj atmosferi. Želećete da svom voljenom biću priredite lepe momente.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Makar deo dana ćete odvojiti za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u „akciju“. Imate pred sobom lepe i opuštajuće trenutke.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji dan Vage će iskoristiti da neke obaveze koje u proteklom periodu nisu završile, konačno privedu kraju. Drugi deo dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec u polju partnerstava govori o tome da će danas voljena osoba biti posebno raspoložena da vam pokloni svoju pažnju. Doduše, sve ovo vas može pomalo nervirati, jer vam neće ostavljati ni malo prostora da imate samo za sebe.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tranzitni Mesec u polju svakodnevice govori da biste najradije proveli dan kod kuće, opušteni i rasterećeni od svih obaveza. No, čini mi se da ljudi sa kojima ste u kontaktu imaju drugačije planove za vas, pa očekujte da vas izvuku iz kuće.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec u polju ljubavi, kreativnosti, dece, dobrog raspoloženja govori o tome da ćete provesti jedan rasterećujuć i opušten dan koji će vam u potpunosti prijati. Srešćete se sa nekim ljudima sa kojima ste planirali, ali i sa nekima kojima niste.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tranzitni Mesec u polju doma i porodice govori o tome da ćete se najbolje osećati kod kuće, ili da će ukućani pokušavati da vas zadrže i malo „imaju“ za sebe. Možda biste vi radije na neku drugu stranu, ali dajte onima koji vas vole deo svog vremena.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec u polju komunikacije i dogovora pokazuje da je danas odličan dan da budete u pokretu, da budete živi i aktivni i u kontaktu sa drugima. Iskoristite ovaj dan da biste se susreli sa osobama koje su vam bitne i uživali u njihovom društvu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.