dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza u prvom delu dana verovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste iscrpljeni i bilo bi dobro da makar prepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju. Popodne ćete imati više energije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Najbolje bi vas opustio kontakt sa partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Dajte mu vremena da se malo opusti, moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ovo će vam definitivno promeniti neke planove, pa je moguće da ćete ih samo delimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti povremenih rasprava. Vi lično se osećate nesigurno, pa možete previše pritiskati partnera, kome je sada potrebno više slobode i opuštenosti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom reši ono što je muči. Popodne i veče će proteći u boljem raspoloženju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas je komunikacija sa drugima problem. Teško ostvarujete razumevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira svojim ponašanjima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se danas ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto potpuno drugačije. Možete bez razloga biti povređeni njenom isključivošću i insistiranjem na svojim stavovima. Sa malo dobre volje moguće je rešiti ovu situaciju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sto stvari biste odjednom, a i sami ste svesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom delu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gde udarate. Najbolje bi bilo da ovo vreme iskoristite da se odmorite i opustite. U drugom delu dana bićete funkcionalniji.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Prijatelji ili emotivni partner imaju svoje planove, a vas nisu ni pitali da li vam ti planovi odgovaraju ili ne. Od vas se očekuje da se uklopite, ali ste vi trenutno suviše tvrdoglavi za tako nešto. Ili ćete isprovocirati raspravu, ili ćete se u potpunosti povući i ućutati.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neplanirano ćete potrošiti više novca od onoga što ste namerili. Blago neraspoloženje u prvom delu dana, jer ćete se iznova i iznova prebrojavati i nervirati zbog svojih propusta. Previše se opterećujete – bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za neka podsticajna druženja ili izlazak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste rešili da isterate sve svoje ćefove i provedete dan onako kako to vama odgovara, svidelo se to drugima ili ne. Nemate nameru da se uklapate u tuđe vreme, neka se oni uklope u vaše. Iako ćete izazivati nervozu kod drugih ljudi, ipak ćete se na kraju provesti dobro.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati u prepodnevnim časovima. Moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete i da budete sami, jer ćete na taj način najbolje uspeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za večernje sate.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA KOKTEL CUBA LIBRE
Prethodni artikal
KOKTEL CUBA LIBRE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.