dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 29.01.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Shvatićete da koliko god se trudili, ne možete neke obaveze odraditi na vreme. Vaše nezadovoljstvo je evidentno, ali pokušajte da ne utiče na odnos sa najbližim saradnicima i kolegama. Razmišljate da je vreme da porazgovarate sa partnerom o bitnim pitanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Moguće je da u ovom trenutku neke poslovne situacije doživaljavate suviše emotivno i da niste u stanju da ih sagledate na pravi način. Ovo nije dan kada bi trebalo donositi značajnije odluke. Pravi trenutak je za sve ono što je vezano za emocije, jer možete produbiti odnos sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neće vam biti drago zato što je jedna osoba iz kolegijalnog okruženja uspela da dobije ono što ste vi priželjkivali. Izborite se sa ovom situacijom i prihvatite je – doći će dani kada ćete vi moći da se istaknete. Podrška emotivnog partnera je prisutna, lepi zajednički trenuci.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Iako vam je raspoloženje promenljivo, rešili ste da vas ništa neće izbaciti iz takta i da ćete neke situacije završiti. Dobro vreme je pred vama, em ćete biti dosta angažovani em će to osobe koje su vam bitne i primetiti. Moguće je da emotivni partner neće imati vremena za susret.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaši su planovi vrlo ambiciozni, ali je veliko pitanje da li ćete bilo šta od njih i ostvariti. U suštini, nemate dovoljno koncentracije, pa rasipate svoje vreme. Ne nervirajte se, biće vremena da se sve završi kako treba. Odlična komunikacija sa nekim ko vam vam je privlačan.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas možete mnogo toga uraditi da biste poboljšali svoj odnos sa kolegama, a i oni će biti tu za vas. Poslušajte savet starije osobe iz vašeg poslovnog okruženja, usmeriće vas na pravi put. Neke reči od strane voljene osobe doživljavate kao kritiku, što apsolutno nije istina.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi ste zaista imali divne planove kako ćete organizovati sebe, ali je verovatno da od tih planova neće biti ništa. Niste fokusirani, pažnja vam se rasipa lako i maltene ceo dan ćete „tapkati u mestu“. Danas možete upoznati nekog preko posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Žurite da biste što pre završili posao i naplatili ga. Iako može biti kočenja i distrakcija, uspećete da ovo i realizujete. Zatičete sebe kako konstantno razmišljate o jednoj osobi. Ovo već postaje opsesija – umesto da mislite, možda je bolje da nešto konkretno uradite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako očekujete vesti ili informacije od strane saradnika, one će stići možda već u prepodnevnim satima. Doduše, neke promene postoje, ali možete da se uklopite. Odlično je vreme za emotivni susret, jer ste spremni da posvetite punu pažnju osobi koju volite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Bićete u odličnom raspoloženju, bez obzira na veliki broj obaveza koje će non stop „iskakati“ pred vas. Dogovoreni sastanak će proći bolje nego što ste to očekivali. Muče vas nedoumice oko voljene osobe, pa je možete pritiskati svojom posesivnošću.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Okupirani ste obavezama, a konstantno se pojavljuju nove i nove i povremeno nećete znati gde vam je glava. Pokušajte da balansirate i da uradite ono što je najneophodnije. Potrebno je odrediti prioritete. Moguća su razmišljanja o osobi koja nije emotivno slobodna….

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas možete odraditi posao koji nije vezan za vaše redovne poslovne aktivnosti i odmah ga i naplatiti. Obradovaće vas ovaj priliv koji svakako niste očekivali. Vreme je za neke divne momente sa voljenom osobom – opustite se i uživajte…

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za nemačke ćufte
Prethodni artikal
NEMAČKE ĆUFTE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.