kako da očistite dom od negativne energije uz pomoć pomorandžine kore
kako da očistite dom od negativne energije uz pomoć pomorandžine kore
Foto: maja7777 I pixabay.com

FENG SHUI SAVETI: kako da očistite dom od negativne energije uz pomoć pomorandžine kore

Pomorandže mogu odlično da posluže da očistite dom od negativne energije i oslobodite prostor u kojem provodite najviše vremena za prolazak pozitivne či energije. Feng shui učitelji nas uče kako da to uradimo, pogledajte…

Po feng shuiju, kore pomorandže su odličan način da očistite dom od negativne či energije i povratite harmoniju u celom domu. Jedino što će vam biti potrebno za ovaj mali ritual čišćenja doma od negativne energije je: 3 sveže pomorandže, voda, staklena činija i sveže cveće.

Postupak:

  1. Oljuštite pomorandže i podelite koru na 9 parčića. Stavite ih u činiju i prelijte vrućom vodom.
  2. Zatim, ponavljajte sledeću pozitivnu afirmaciju: „Sa ovom ceremonijom odlazi negativna energija, a zamenjuje je pozitivna.“
  3. Stavite činiju na ulazu ukoliko želite da očistite ceo dom. Poprskajte tom vodom celu kuću i ponavljate svoju odabranu mantru i pozitivnu afirmaciju. Prođite kroz svih 9 sektora u domu i ne propustite ni ormane.
  4. Vodu i koru bacite, a pomorandže možete koristiti za jelo.
  5. Nakon ovog feng shui čišćenja, otvorite prozore i vrata kako bi ispunili dom svežom či energijom.
  6. Postavite sveže cveće u centralni deo sobe ili doma. U narednih 9 dana tri puta zamenite cveće. Neka to bude na svaka tri dana, a poslednji buket neka ostane sve dok ne uvene.

Izvor: lepaisrecna.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.