AKTIVNI KISEONIK
AKTIVNI KISEONIK
Foto: https://makeupandbeauty.com

AKTIVNI KISEONIK: Za šta je dobar i kako se koristi

AKTIVNI ili TEČNI KISEONIK je dezinfekciona tečnost koja efikasno deluje na viruse, bakterije i gljivice. Sastoji se od ozona koji ima pozitivne efekte na negu kože jer sadrži tri umesto dva atoma kiseonika što ga čini aktivnim sastojkom.

Brojne bakterije i mikroorganizmi se talože u porama i uzrokuju pojavu akni, bubuljica, mitesera i iritacija. Za čišćenje lica od ovih neprijatnih pojava, ali i za podmlađivanje celog tela je najbolje rešenje aktivni kiseonik, koji hrani sve ćelije u organizmu i na taj način daje anti-age efekat.

Pospešuje obnavljanje površinskog sloja kože I čini je otpornijom. Vašem licu vraća elastičnost, svežinu I zdrav izgled. Ova tečnost delotvorno eliminiše sve gram – pozitivne I gram – negativne bakterije I brojne gljivice I viruse. Takođe, štiti od zaraza, osvežava umornu kožu i ubrzava cirkulaciju.

Akrivni kiseonik ne peče I ne peni, poput alkohola, tako da ga mogu koristiti I deca. Možete ga primenjivati I četiri puta u toku dana.

Aktivni kiseonik nanosite tako što ga naprskate na gazu ili papirnatu maramicu. Nakon toga ga naprskate na lice I prebacite maramicu koju ste prethodno natopili. Ostavite da deluje makar 20 – 30 minuta. Nakon toga, nemojte nanositi nikakve kreme barem pola sata kako bi koža u potpunosti upila ovaj preparat.

Već posle nekoliko dana primetićete razliku, koža je svežija, mlađa I zategnutija, a ako ste imali akne one polako nestaju. Svakako, zahvaljujući eliminaciji bakterija, gljivica I svih nečistoća, koža postaje čista, zdrava I lepa.

Još bolji rezultati dolaze ukoliko koristite kombinaciju aktivnog kiseonika sa hijaluronskom kiselinom. Naime, uspešno ćete podmladiti kožu i eliminisati oštećenja kože.

Aktivni kiseonik se koristi I za dezinfekciju usta, za upale grla I desni, sprečava iritacije I odličan je protiv ožiljaka I za lečenje opekotina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.