KISELA ČORBA OD ZELJA PO TRADICIONALNOM RECEPTU

Pored toga što je ova čorba mnogima omiljena, takođe je i veoma zdrava. Kisela čorba od zelja se pravi veoma brzo i lako, a ukus je odličan. Probajte i uverite se!

SASTOJCI:

1 kg zelja,

2 glavice crnog luka,

2 kašike brašna,

1 dl ulja,

1 kašičica aleve paprike,

so,

vinsko sirće,

4 čena belog luka.

PRIPREMA:

Propržiti luk na ulju, dodati brašno, alevu papriku i naliti 2l vode.

Kada provri, dodati malo probareno, usitnjeno zelje i staviti da se kuva.

Na kraju posoliti, pokiseliti po ukusu, izmaći sa vatre i urezati beli luk.

Prijatno!

Izvor: www.stvarukusa.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
ČORBA OD PARADAJZA