dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 02.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj dan zahteva od vas veće prilagođavanje ljudima sa kojima ste u kontaktu. Moraćete da pokušate da se prilagodite timu, a ne da sve radite na svoj način. Možete biti vrlo prijatno iznenađeni pozivom od strane osobe koju već dugo pokušavate da osvojite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Previše obaveza u prepodnevnim satima čini vas nervoznim i bilo bi dobro da ne dozvolite da vas unutrašnja napetost navede da ispoljite netaktičnost. Velika želja i potreba da provedete što više vremena sa voljenom osobom. Možete se osetiti donekle uskraćeno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Izgleda da svi očekuju neku vrstu pomoći od vas. To će vam teško pasti, naročito u prepodnevnim satima, kada su energetske snage vašeg organizma na niskom nivou. Nešto što krijete od voljene osobe danas može izaći na videlo. Nemojte biti brzopleti u objašnjenjima…

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neki propusti iz prethodnog perioda mogu izaći na videlo. Bićete blago zabrinuti zbog dešavanja u poslovnom segmentu, ali bez pravog razloga – sve će se srediti bez velikih problema. Neko od vas očekuje da povučete konkretniji potez – razmislite o tome.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Suočavate se sa određenom formom neprijateljstva ili zakulisnih radnji u kolegijalnom okruženju. Za vas bi najbolje bilo da ne reagujete i ne dozvolite da budete isprovocirani. Popodnevni sati vam donose mirniju energiju, podižu raspoloženje i prijaće vam kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odnosi sa šefovima su napeti. Druga strana može biti bespotrebno kritična, a pošto vi ne smatrate da ste napravili bilo kakav propust, čvrsto ćete se držati svog stava. Velika potreba za kontaktom sa voljenom osobom, ali premalo vremena da biste bili zadovoljni i ispunjeni.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nečiji komentari vam neće prijati, pa bi prepodnevni sati mogli da budu „začinjeni“ prepucavanjima i sarkazmom u kolegijalnom okruženju. Očekujete da partner povuće konkretnije poteze ili da se jasno izrazi po pitanju koje je vama važno. Možete biti razočarani razvojem situacije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nemojte baš sva dešavanja u poslovnom segmentu danas shvatati kao provokaciju, napad ili kritiku. Bespotrebno ćete unositi pometnju ako budete funkcionisali na taj način. Posvetite se odnosu sa voljenom osobom, oboma vam je potrebno da otvorenije porazgovarate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odlično ste raspoloženi i ništa vam nije teško, pa nije ni čudo što će kolege to iskoristiti i odmah vam natovariti jedan deo svojih obaveza. Budite više fokusirani, postoji mogućnost da napravite pokoji propust. Harizmatičnost i šarmantnost – lako stupate u kontakt sa suprotnim polom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U prvom delu dana blaga nefokusiranost i rasutost – ako trebate da uradite ozbiljniju obavezu ili dogovor, bolje ih ostavite za popodnevne sate. Intenzivnost u kontaktu sa voljenom osobom – može vas iznenaditi posvećenost i inicijativa od strane partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Blaga zabrinutost će biti prisutna u prvom delu dana. Neke poslovne situacije ne idu u pravcu u kojem ste vi želeli, i bojite se da se saradnik ili poslovni partner ne povuče u potpunosti. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Dobro za kontakt ili susret sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Velika zbrka i gužva i verovatno nećete povremeno moći da dignete glavu od posla. Kao da je sve odjednom došlo na dnevni red. Malo koncentracije, a neophodna vam je. Zanimljiva komunikacija sa nekim sa kim dolazite u kontakt preko poslovnih okolnosti.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.