dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Subota je, da, ali prostora za odmaranje nemate, pogotovo što je ovo odličan dan za bilo šta vezano za poslovni segment. Prema tome – trk da odradite neke važne stvari. Ne žalite, bićete u potpunosti zadovoljni kada radni dan prođe. U emotivnom segmetnu postaje sve napetije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas bi bilo dobro raditi, jer dovoljno energije i elana imate da možete završiti i ono što niste planirali. S druge strane, šteta bi bilo propustiti ovakav dan, koji je za vaše emotivne odnose vrlo podsticajan. Možda je bolje da se malo „bacite“ na ljubav jer partner samo čeka na vas….

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Da, znam da je naporna sedmica za vama. Ali, tokom ovog dana možete ispraviti propuste iz prethodnih dana, čak možete i „ispeglati“ donekle odnos sa nadređenom osobom. Angažujte se. Mislite da možda čak imate rešenje i za jednu nerešenu situaciju sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan dan pred vama koji bi baš bilo fino iskoristiti na svaki mogući način. I poslovni i emotivni deo je postavljen baš onako kako treba, na vama je samo još da se aktivirate i smatrajte da je pola posla već obavljeno….Neki divni trenuci sa partnerom vas čekaju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bolje se osećate, odmorniji ste i raspoloženiji, ali će vam i ovaj dan doneti iskušenja. Može biti sitnijih problema u poslovnom segmentu, ali definitivno vas čekaju i troškovi na koje baš i niste računali. Isplanirajte popodne sa voljenom osobom, prijaće vam.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vas neke situacije u poslovnom segmentu i dalje podbacaju i „bole“, ipak je današnji dan odličan da dosta toga rešite i završite. Od podneva sledi porast energije, a u večernjim satima imate mogućnost susreta sa nekim interesantnim. Prihvatite poziv prijatelja na izlazak.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi bi na jednu stranu, ali vas poslovne obaveze odvlače na drugu i moraćete da njima date prioritet. Ne brinite, ono što ste planirali, neće vam pobeći – drugi deo dana je odličan za svaku vrstu susreta i kontakta, bilo da su u pitanju prijatelji ili neko ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako vam i budu nametnute neke poslovne obaveze, trudićete se da ih maksimalno zaobiđete ili odradite na brzinu. Vaši su planovi na drugoj strani, osećate se više nego dobro i spremni ste da osvajate, zavedete, da se odlično provedete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas možete čuti interesantne predloge od strane kolega ili saradnika. Možda niste imali nameru da posvetite pažnju poslovnom segmentu, ali ovakvu priliku ne bi trebalo propustiti. Postoji šansa i za susret sa partnerom, ali od popodnevnih časova.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Stalo vam je da saznate neke stvari i pokušavaćete da prikupite sa više strana informacije. Danas je moguć kontakt sa osobom koja vam može postati poslovno važna. No, i emotivni deo je postavljen lepo, i za one u vezama, ali i za slobodne – imate finu komunikaciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako vas dosta toga odvlači od poslovnih obaveza, gledate da završite sa obavezama koje ste juče pokrenuli. Potreban je dogovor sa nekim ljudima, mada će komunikacija povremeno „klackati“. Pokušajte da sredite svoje bračne i emotivne relacije, danas je to lakše nego inače.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobro razmislite kako ćete odgovoriti na jednu poslovnu ponudu koju dobijate tokom dana. I sami ste svesni da bi ovo moglo biti vrlo dobro za vas, potrebno je samo da uzmete više vremena da je proučite. Emotivni partner vas malo opterećuje i pritiska.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za kesten čokoladnu tortu
Prethodni artikal
KESTEN ČOKOLADNA TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.