dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jedna osoba pojačava pritisak na vas. Jasno vam je da ne možete da se uskladite i da je neophodno da prihvatite da ste trenutno u lošijem položaju. Nešto turobnije raspoloženje i biće potrebno dosta vremena da se opustite sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan dan jer em možete uraditi mnogo em možete postići jedan konkretniji dogovor sa osobom koja vam je bitna. Osećate stabilnost pored nekog I danas ćete biti skloni da napravite ustupak voljenoj osobi koji vam ona odavno traži.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Morate izvršiti promene u organizaciji posla I deo obaveza prebaciti na ljude koji vas okružuju. Iako neki neće baš biti oduševljeni, dovoljno ste ubedljivi. Ovu sposobnost iskoristite u komunikaciji I sa voljenom osobom ili simpatijom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Presrećni ste jer ste zamornu poslovnu obavezu priveli kraju. Još više će vam prijati kada shvatite da je ono što ste uradili naišlo na odobravanje nadređenih. Posle perioda zatišja, spremni ste da se opet u većoj meri posvetite partneru.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odlične pozicije za sve ono što želite da uradite jer imate dobru komunikaciju sa ljudima I spremni su da vas saslušaju I podrže. Dobar je dan I za smirivanje tenzija u emotivnim odnosima, kao I za ozbiljniju priču sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas baš I nemate namere da se posvetite obavezama. Gledaćete da izvrdate sve što možete. Ono što vas trenutno zanima je emotivni segment jer su tu krenule da se dešavaju neke promene koje iščekujete odavno.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ovaj dan neće doneti podsticajnu energiju, provešćete ga mirno, ali u ovom trenutku vam je baš to potrebno. Dobro, možda I zagrljaj voljene osobe….zato ćete se da se prepustite partneru I uživate u kontaktu sa njim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neko uporno blokira vaša nastojanja. Možete doći u sukob sa osobama od autoriteta ali I sa zahtevnim saradnicima. Ne može se reći ko bi u ovoj borbi mogao da izađe kao pobednik, ali je pred vama naporan dan. Okrenite misli lepšim temama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Okončanje posla koji vam je oduzimao vreme. Vrlo ste zadovoljni onim što ste uradili. Iskuliraćete negativnosti od strane kolega  I okrenuti se dnevnim obavezama. Dogovor sa voljenom osobom verovatno će morati da bude prolongiran.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Umećete da svoje mišljenje iskažete na način koji je drugoj strani prihvatljiv I da na taj način otvorite sebi neka vrata. U emotivnom segmentu želite da posvetite više vremena voljenoj osobi ali je ona trenutno opterećena poslovnim dešavanjima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Našli ste način da rešite jedan problem. Doduše, potrebno je da u hodu I na brzinu ispravite neke stvari, ali sada vam to nije teško. Umete da budete lukavi u partnerskim odnosima I da drugu stranu navedete da se ponaša onako kako vama odgovara.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nečija usluga će vam pomoći da prevaziđete jednu situaciju. I u ranijem periodu ste videli da se na ovu osobu možete osloniti,  pa će ovo danas samo biti još jedna potvrda vaših razmišljanja. Dan koji je dobar za zabavne aktivnosti I za izlaske.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.