dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Gužva u prepodnevnim satima na poslu može vam na kratko poremetiti planove. Potrudite se da ne napravite greške, naročito ako radite sa novcem. Nesporazumi u dogovorima su mogući. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Potrudite se da danas ne kažete više od onoga što bi trebalo. U dogovorima nemojte istrčavati, pustite da druga strana da svoj predlog. Danas niste za baratanje novcem, vodite računa da u kupovini ne potrošite previše. Emotivno – solidan dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Biće teško uskladiti se sa poslovnim partnerima i saradnicima. Svi imate iste ciljeve, ali birate različite načine ili drugačije taktike. Neka svako radi onako kako smatra da je najbolje. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe – potrebno joj je da zna da je cenite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ishitrenošću i preteranom željom da se istaknete danas možete pokvariti poslovne dogovore. Vaši planovi su dobri, ali treba sačekati pravi trenutak za njih. U odnosu sa voljenom osobom kao da nemate balans – ili previše pridikujete, ili se povlačite u sebe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i zato nije ni čudo što povremeno nećete znati gde vam je glava. Nemojte samo da odete u drugu krajnost, pa da se zablokirate i dozvolite da vam dan prođe bez ikakvog konkretnijeg pomaka. Pokažite voljenoj osobi koliko je cenite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ili ćete praviti grešku za greškom zato što previše žurite u svemu, ili ćete pak gledati da „uhvatite krivinu“ što je pre moguće. Sa voljenom osobom imate korektan odnos, ali vodite računa – nekim svojim nepromišljenim rečima je možete isprovocirati.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas će vam se poslovi ili sastanci preklapati, pa je pitanje koliko ćete uspeti da ispoštujete sve ono što ste planirali. Dobar je momenat da kažete svoje ideje ili predloge. Sa voljenom osobom blago razmimoilaženje u komunikaciji. Ništa strašno, rešićete to brzo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dok ste s jedne strane zabrinuti zbog obaveza koje morate da platite, s druge – kao da samo čekate priliku da opustošite novčanik. Pokušajte da ne preterate sa trošenjem. Dosta razmišljate o jednoj osobi, ali nikako da se pokrenete prema njoj.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj vam dan donosi pokretljivost, komunikativnost, dobre ideje i korektan odnos sa saradnicima. Nekima će smetati vaša prevelika brbljivost…nemojte samo da bude brljivost, jer ste skloni i greškama. Pravi trenutak da se pokrenete prema osobi koja vas privlači.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dok ljudima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete nasmejano i ljubazno lice, niko ne zna šta se dešava u vašoj glavi. Dosta toga vas muči i opterećivaćete se raznoraznim pitanjima. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate odlične pozicije za sve što želite da započnete danas. Jedini je problem što ćete vi želeti odjednom mnogo situacija da pokrenete, pa se možete pogubiti. Dan je dobar za sve ono što je vezano za ljubav, bez obzira imate li partnera ili tek pokušavate da osvojite nekog.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas bi baš bilo lepo ako biste razmišljanja i kritike sačuvali za sebe, umesto da ih sručite kolegama u lice. Danas teško povlačite ručnu kočnicu, pa kada krenete da pričate, nećete umeti da stanete. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.