dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.10.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Energičniji ste nego inače. Budite spremni na kompromise svake vrste. Dosta toga će vas danas lako izbacivati iz takta, pa su prisutni nervoza, preterivanje i zahtevnost u odnosu sa drugima. Tenzija između vas I partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U odnosu sa kolegama i na poslu teren je otvoren za povremene tenzije. Moguće su glavobolje, čak i migrenozni napadi kod nekih od vas. U odnosu sa voljenom osobom ne budite naporni i tvrdoglavi, čak iako smatrate da ste u potpunosti u pravu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U poslovnom delu pokušaji da svima udovoljite i da im idete „niz dlaku“ vrlo brzo će vas umoriti kad shvatite da ne postižete ništa konkretnije. Okrenite se svojim prioritetima. Mogućnost za avanturu ili seksualnu aferu je otvorena.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Obratite pažnju danas na odnos sa emotivnim partnerom i budite spremni na kompromisna rešenja. U poslovnom segmentu moraćete da promenite neke svoje planove i da se prilagodite drugima, što će vam teško pasti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas su mogući nesporazumi i razmimoilaženje sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće je i da ćete potrošiti mnogo više nego što ste planirali. Sa voljenom osobom težak odnos u toku dana. Svadljivi ste i nervozni i sve vas pogađa.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dosta tog vam u poslovnom segmentu neće ići na ruku, a moguće je i da ćete morati da platite neki trošak ili obavezu koju uopšte niste planirali. Emotivnom partneru je potrebna podrška, a vi niste u nekom raspoloženju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dosta promenljivo raspoloženje tokom celog dana, biće potrebno dosta kompromisa da biste ostvarili zadovoljavajuće dogovore sa poslovnim partnerima i saradnicima. I sa emotivnim partnerom potrebno je primeniti diplomatiju i šarm.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mogućnosti da danas otkrijete nekoga ko vam radi iza leđa, ali i da saznate neke neprijatne istine o osobi koju smatrate prijateljem. Emotivno danas ipak može biti lepih trenutaka, jer ste partner i vi potrebni jedno drugom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pred vama se otvara mogućnost da vam neko priskoči u pomoć baš onda kada vam je potreban, ali i da dobijete jedno jako obećanje vezano za posao. Sad, da li će biti ispunjeno ili ne – to je već pitanje….Emotivno – izuzetno naglašene strasti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas se nećete osećati loše u poslovnim kontaktima – uspevate da pronađete zajednički jezik sa svima, pa čak i sa šefovima koji su malo „neurozni“. Mogući su neki troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će vam koncentracija definitivno biti jako slaba, i nećete  moći da ostvarite ono što ste nameravali u poslovnom segmentu. Loša komunikacija sa drugima, pa i sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Suviše ste napeti i lako prasnete bez pravog razloga.  

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom ovog dana malo je razumevanja sa poslovnim saradnicima, a moguće je da će vas očekivati i troškovi ili plaćanja na koja ste zaboravili ili niste računali. Nemate vremena za emotivnog partnera, jer će vas sve ono vezano za posao u potpunosti zaokupiti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.