Najbolja maska za lice za hladne dane
Najbolja maska za lice za hladne dane

NAJBOLJA MASKA ZA LICE ZA HLADNE DANE

Zdrava koža podrazumeva zdravu negu. Prirodna maska za lice je najbolja zaštita kože od hladnih dana, a najbolje je što većinu sastojaka uvek imate u kući.

Mešovita koža

Mešovitu kožu najbolje ćete zaštititi i obnoviti maskom od banana. Jednu bananu zgnječite i dodajte malo jogurta. Smesu nanesite na lice i ostavite da deluje oko pola sata. Nakon toga isperite mlakom vodom. Ova maska će učiniti da vasa koža bude mekša I zdravija.

Masna koža

Najbolja maska za masnu kožu je maska od belanaca. odvojite belance i mutite dok ne dobijete čvrst sneg, nakon toga nanesite na lice i ostavite da odstoji pola sata, dok se potpuno ne osuši. Nakon toga isperite vodom. Maska od belanaca štiti kožu od vetra i hladnoće.

Suva koža

Za suvu kožu možete da napravite masku od pšeničnih klica i dve kašike maslinovog ulja. Smesu nanesite na lice i držite oko 20 minuta. Nakon toga, isperite mlakom vodom. Ova maska regeneriše kožu.

Za regeneraciju kože

Za regeneraciju kože najbolja je maska od jogurta. Nanesite jogurt na lice i ostavite da deluje do 15 minuta. Isperite hladnom vodom. Ovu masku nemojte nanositi na područje oko očiju. Nakon ispiranja osetićete kako vam je koža mekša i lepša.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
KOJI OBLIK OBRVA NAJBOLJE PRISTAJE VAŠEM LICU?