dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji dan donosi užurbanost, ali ovu jaku energiju možete iskoristiti na pravi način. Moguće je da ćete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Iako se emotivni partner i vi dobro slažete u ovom periodu, danas se mogu javiti neke sitnije nesuglasice.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Trebali biste da donesete jednu odluku, ali smatrate da nemate dovoljno informacija ili baš ne verujete stopostotno u njih. Dobar je dan I sigurno je da vaše odluke ne mogu biti pogrešne – vodite se time.  U emotivnim vezama moglo bi doći do kratkotrajnih tenzija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je vaša pažnja rasuta na sto strana. Tek delimično ćete biti zadovoljni rezultatima koje budete ostvarili. Niste fokusirani i moguće je da ćete praviti greške i propuste. U emotivnim odnosima – radije birate društvo prijatelja. Voljena osoba vas pomalo iritira.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ama baš sve će funkcionisati savršeno i „pod konac“ tokom ovog dana. Sve obaveze obavljate ekspresno i ostavljate dovoljno vremena sebi da ostatak dana provedete sa prijateljima. Sa voljenom osobom odlično razumevanje i sklad.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Energija današnjeg dana vam u potpunosti odgovara. Osećate se živo, rasterećeno, imate veliku inicijativu. Sa voljenom osobom danas stoji nešto lošije razumevanje. Pokušajte da se prilagodite jedno drugom, mada će to ići uz napor.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Čini mi se da ste previše zabrinuti zbog jednog razgovora koji morate obaviti. Opterećujete se preko svake mere, pustite da ova priča ide spontano i nećete pogrešiti. Osećate da vas drmaju jake strasti prema jednoj osobi. Sve češće razmišljate o njoj.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo vas opterećuju oni sa kojima dolazite u kontakt, ali pošto niste raspoloženi za rasprave – radije ćete se skloniti. Neko vam je nametnuo zahtevne obaveze i trudite se da se skoncentrišete na njih. Partner priča o nečemu što vas trenutno uopšte ne zanima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaše su misli i aktivnosti danas okrenute samo ka vašem emotivnom partneru. Postoji velika šansa da danas promenite neku ustaljenu rutinu I provedete se dobro. Odličan momenat da otputujete zajedno ili da makar budete više aktivni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je za vas kvalitetan dan. Iako ćete naletati na komplikovane i teške ljude, ipak ćete uspevati da održite zadovoljavajuću i uspešnu komunikaciju sa njima. Emotivni partner je spreman da prizna neke svoje greške. Smatrate da je vreme da se i vi otvorite.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Nadate se da će neko ispuniti obećanje koje vam je dao, ali kada realno sagledate – smatrate da su za to  male šanse. Neki put vam nije jasno zašto baš vama mora sve toliko teško i komplikovano da ide. Emotivno je ovo odličan dan da se provedete sa osobom koju volite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

 Situacije vezane za kuću I članove porodice danas vam okupiraju pažnju i oduzimaju više vremena nego što ste planirali. Posvetićete se onima koje volite (i koji vas povremeno nerviraju). Bitna vam je dobra komunikacija sa partnerom. Ipak, danas su moguće sitnije rasprave.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

 Neko vas je iznervirao, ali pokušajte da ovo rešite na lep način. Moguće su i neke sitnije trzavice sa prijateljima jer nikako ne uspevate da se dogovorite oko zajedničkog izlaska ili druženja. Jedino ćete sa voljenom osobom funkcionisati baš kako treba.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA MUSAKU SA BEŠAMEL SOSOM
Prethodni artikal
MUSAKA SA BEŠAMEL SOSOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.