dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.12.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zaokupljeni ste ličnim prioritetima i ne želite da trošite vreme na ono što vi smatrate nebitnim. Posvetićete se svojim ciljevima. Pokušavate da ostvarite zadovoljavajući dogovor sa emotivnim partnerom, ali se danas teško usklađujete, jer ste oboje tvrdoglavi.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste danas dobro raspoloženi, pa ćete pokušati da se angažujete više po pitanju obaveza sa kojima kasnite. Očekujete dokumentaciju koja nikako ne dolazi. Neko vam otvoreno daje do znanja da bi želeo nešto više sa vama, ali vi oklevate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako se sve odvija kako treba, vi lično niste u podsticajnom raspoloženju. Zamišljeni ste i zabrinuti za dalje odvijanje situacija. Jedna osoba vam je u mislima, ali niste sigurni da li je dobro da sa njom pokrećete bilo kakvu priču.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Morate biti angažovaniji po pitanju dogovora danas, jer će samo od vaše inicijative zavisiti da li će se oni i dogoditi i u kom će pravcu ići. Ako vam se neko dopada, nemate više razloga za odlaganje. Vreme je da napravite neki konkretniji potez.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate da prezentujete neke svoje ideje, ali druga strana trenutno nema vremena da vas sasluša. Hteli ne hteli ovo ćete morati da odložite za drugi dan. Popodne provedite sa voljenom osobom ili sa članovima porodice.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko ima razumevanja za vaše ideje, i pokušava da vam skrene pažnju na detalje koje biste mogli da ispravite. Prihvatite ove sugestije, jer su date sa najboljom namerom. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pokušavate da obuzdate nestrpljivost po jednom pitanju i trudićete se da na mirniji način rešavate situacije koje se postave pred vas. Budite pametni pa ovakvu taktiku primenite i sa voljenom osobom, jer ćete na taj način lako doći do rešenja nekih pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Svesni ste da planove po pitanju partnerskih odnosa možete ostvariti jedino ako se prilagodite, i to ćete danas i raditi. Smanjili ste svoje zahteve, ali sada očekujete da i druga strana to uradi. Partner vam posvećuje veliku pažnju, obuzeće vas želja za uživanjem.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Lako ćete dolaziti do dogovora ukoliko se iole potrudite. Angažujte se jer je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom segmentu, aktivirajte se prema osobi koja vam je zanimljiva, jer možete ugovoriti susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas imate veliki uticaj u svom okruženju i iskoristite ga pametno – podstaknite druge na rad i dobre rezultate, i nemojte ih pritiskati. Lako dolazite do dogovora, pa inicirajte jaču komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, jer možete ugovoriti ljubavni sastanak.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Čudan dan u poslovnom segmentu, niste sigurni šta poslovni partner zaista misli po nekim pitanjima i zabrinuti ste kako će reagovati. Opustite se, situacija će se brzo razrešiti. U emotvnim delu osećate veliki zanos i potrebu za jednom osobom.  

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Moraćete da se postavite malo proračunato ukoliko želite da neke ljude okrenete na svoju stranu. Rezultati će biti polovični, ali sada jedino to možete da postignete. Imate osećaj da partner krije neke stvari od vas, ali ni vi niste u potpunosti iskreni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.