Pravilan odabir kristala koji donose novac i blagostanje
Pravilan odabir kristala koji donose novac i blagostanje
Foto: omgcrystal.com

FENG SHUI VODIČ: Pravilan odabir kristala koji donose novac i blagostanje

Odabir pravog kristala za dom je nešto poput biranja savršene venčanice za najradosniji dan u životu svake žene.

Stvari su jasne k’o dan, ukoliko želite da pojačate pozitivnu energiju u svom domu, kristali su jedan od najboljih načina za tako nešto. Oni svakako neće raditi po principu “stavio sam kristal, sad je red da se sve što želim ostvari” ali je njihova impresivna vibraciona energija i više nego potrebna svakom domaćinstvu.

Sve u Univerzumu je ispunjeno nekom vrstom energije i sve vibrira na različitim frekvencijama. U tom smislu ni naše misli nisu nikakav izuzetak, pa zato uvek imajte u vidu da je ona stara izreka koja glasi “što zračiš – to i privlačiš” i više nego tačna. Slobodno se može reći da, kakve god misli i osećanja imate u određenom trenutku, u vaš život ćete privući stvari koje imaju potpuno istu frekvenciju.

Tome nas uče i kristali koji u osnovi imaju visoku frekvenciju kojom je moguće manifestovati sve one stvari koje su svima nama prekopotrebne poput zdravlja, bogatstva, ljubavi… i još mnogo toga!

U nastavku ovog teksta ćemo se usredsrediti na KRISTALE koji će vam pomoći da manifestujete više novca, te stoga pažljivo pratite uputstva.

AMETIST

Ametist je miran, zaštitni kamen koji pomaže u uspostavljanju ravnoteže u životu, a istovremeno je kamen jasnoće i razumevanja. Ne samo da će vam pomoći da lakše dođete do svog unutrašnjeg mira, već će vas osloboditi anksioznosti i pojačati umirujuću energiju u vašem prostoru. Sve ovo je više nego dobra podloga za stvaranje smirenih vibracija koje će, nadalje, pomoći da u svoj dom unesete i materijalno blagostanje. Već i sami pretpostavljate – što mirnija vibracija, to manje blokade, a više protočnih puteva za ostvarenje zadatog cilja. Njegova divna boja se u feng shu-ju smatra bojom bogatstva, tako da je postavljanje živahnog ljubičastog ametista u vaš novčani kutak savršen način da sebi obezbedite poboljšanje finansija.

GORSKI KRISTAL

Gorski kristal se slobodno može nazvati nekom vrstom pojačala, jer on ima tu moć da ostalim kristalima koji ga okružuju pridoda snagu. Smatra se glavnim isceliteljskim kamenom, od njega sve počinje pa tako i čišćenje negativne energije. Savršen je kamen za kombinaciju sa ostalim “novčanim” kristalima jer pojačava njihove moći dok uklanja sve poteškoće i negativne okolnosti koje imate u vezi novca i njegove manifestacije.

CITRIN

Citrin je kamen koji se prvenstveno odnosi na poboljšanje lične snage, volje i vizije, što automatski pomaže stvaranju uspeha na svim ostalim poljima, prvenstveno materijalnom. Ukoliko je prosperitet nešto o čemu već duže vreme maštate, onda je upravo ovaj kamen idealan za vaš dom. Citrin privlači prosperitet, obilje i povećava energiju koja je potrebna za postizanje tih ciljeva. Nije čudo što ga u nekim delovima sveta još zovu i trgovačkim kamenom – on je poznat po tome što donosi sreću i bogatstvo pa ga mnogi trgovci redovno drže pored svojih kasa.

TIGROVO OKO

Već sam pomen ovog kristala asocira na jačinu, hrabrost i samopouzdanje. To su ujedno njegove najvažnije osobine kojima vam garantuje da ćete se osećati stabilnije ali i da ćete biti sposobniji za donošenje ispravnih odluka. Ovo je kristal prosperiteta, boljih šansi i pronicljivosti, a pritom poseduje i onu hrabru energiju koja vam je potrebna da krenete u akciju u pravom trenutku.

ŽAD

Žad je još jedan kristal koji simbolizira obilje, vitalnost i blagostanje. Smatra se jednim od najsrećnijih kamena, on vam može pomoći da u svoj život privučete ne samo dobre okolnosti već i dobre i kvalitetne prijatelje. Takođe je kamen samopouzdanja, harmoničnih energija i dostizanja istinskog potencijala. Pomoći će vam da donosite prave odluke i preduzimate ispravne akcije, a dodatno služi i za podsticanje mudrosti. Žad u domu će vam pomoći da uvek i u svemu vidite neke nove mogućnosti koje vam nadalje, sasvim logično, mogu pomoći da ostvarite sve svoje zamisli.

ZELENI AVENTURIN

Zeleni aventurin poznatiji kao srećni kamen ili kamen privlačenja, smatra se kristalom koji je sposoban da svakom domu uveća povoljne prilike i prosperitet. Baš kao i njegova prelepa zelena nijansa, i ovaj kamen ima umirujuću energiju koja će vam pomoći da i u najizazovnijim periodima ostanete smireni i zadržite optimizam. Podstiče kreativnost, vraća veru u ishod projekata i pomaže u otkrivanju novih načina za sticanje bogatstva.

SUNČEV KAMEN

Sunčev kamen je nalik citrinu – blistav, sjajan, i kao što mu samo ime kaže u direktnoj je vezi sa Suncem koje i inače označava moć, autoritet, prosperitet pa i samu životnu, pokretačku energiju. On vam pomaže da ispunite svoje najskrivenije snove kao i da podignete samopouzdanje koje vam je potrebno na putu ka uspehu. Smatra se kamenom sreće, optimizma, vođstva i kreativnosti i može vam pomoći da sve te osobine privučete u svoj dom.

Izvor: mojenterijer.rs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.