Evo zašto treba da imate feng shui zmaja
Evo zašto treba da imate feng shui zmaja
Foto: amazon.com

FENG SHUI ZMAJ: Figura koja donosi novac, ljubav i prosperitet u kuću

Ako verujete u Feng Shui, onda morate znati da se zmaj smatra izuzetno povoljnim i moćnim simbolom muške energije. Većinu vremena, Feng Shui zmaj ima biser ili kristal koji se prevodi kao bogatstvo, moć i mnoge druge pozitivne mogućnosti.

Dostupni u različitim bojama, materijalima i veličinama, ovi zmajevi su nadareni kao lek za ljubavna pitanja, bogatstvo i sreću. Prema Feng Shuiju, zeleni zmaj se smatra dobrim za zdravlje, a zlatni zmaj za prosperitet. Može se postaviti bilo gde u kući, ali uz nekoliko ograničenja.

Nikada ih ne postavljajte tamo gde ima malo energije kao što je kupatilo, vaš orman ili garaža i nemojte u kući imati više komada. Maksimalan broj zmajeva koje možete imati je 5.

Još jedno ključno pravilo koje treba imati na umu je da zmaj nikada ne treba da bude postavljen iznad nivoa očiju.

FENG SHUI ZMAJ ZA LJUBAV

Ako govorimo o ljubavi i vezi, onda uvek stavite Feng Shui zmaja sa Feng Shui feniksom. Zmaj i feniks čine par i to je dobro za bračno blaženstvo.

KAKO I GDE POSTAVITI FENG SHUI ZMAJA

Zapravo je tačno da svaka osoba ima svoj srećni pravac. Postavite zmaja tamo gde osećate da je vaše srećno mesto, ali vodite računa da bude na otvorenom prostoru gde postoji pozitivna energija i dobar tok Či (Ci ili Chi je energija života, uravnotežen Jin i Jang, za koju se kaže da teče kroz sve tvorevine). Mora biti okrenut prema kući i ne sme se postavljati izvan nje.

Ne stavljajte zmaja okrenut prema zidu i pazite da zmajeva kandža, koja ima kristal i biser, ne bude okrenuta prema vratima ili prozoru.

Nikada ne stavljajte druge Feng Shui predmete sa Feng Shui zmajem. Moći feng shui zmajeva su magične. Iako ovaj zmaj ima moćnu energiju, ipak može biti štetan ako se ne stavlja sa oprezom. Zato dajte dovoljno prostora zmaju i budite poštovani.

PREDNOSTI FENG SHUI ZMAJEVA

Simbol ljubavi i moći, Feng Shui zmajevi odišu puno pozitivne energije što ih čini veoma moćnim poklonima za vaše najmilije. Starijima daju mudrost, a kada su postavljeni na poslovna mesta, za njih se kaže da donose rast i sreću.

Za decu, zmaj ih štiti od zla. Oni okružuju članove porodice zaštitnom energijom u pokretu i čuvaju dom od svih zala. Oni mogu doneti snagu, sreću i sreću. Da biste privukli uspeh i bogatstvo, vaša oblast karijere treba da ima zmaja postavljenog u pravcu istoka.

Čak i kada je u pitanju odabir prave boje zmaja, trebalo bi da bude u skladu sa onim što želite. Od dostupnih, tirkizni, crveni i zlatni zmajevi su veoma popularni.

Izvor: herzindagi.com

RECEPT ZA KOKTEL SEVENTH HEAVEN
Sledeći artikal
KOKTEL SEVENTH HEAVEN

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.