OTKRIVAMO GDE JE U DOMU KUTAK NOVCA PREMA FENG SHUIJU
OTKRIVAMO GDE JE U DOMU KUTAK NOVCA PREMA FENG SHUIJU
Foto: pexels.com/@rdne

OTKRIVAMO GDE JE U DOMU KUTAK NOVCA!

Pitanje koje se veoma često postavlja kada se prostor uređuje po principima feng shuija: “Gde je u domu kutak novca?” No, ono na šta se misli je zapravo kako poboljšati finansije doma. Kako uticati na to da “zlatna kočija” uđe u naš život i koji je pravi trenutak da u nju uđemo?

Prosperitet i bogatstvo vezuju se za jugoistočni pravac doma. Bilo bi divno kad bismo samo uređenjem jugoistočnog sektora našeg doma mogli postići da na nas padne kiša novca i poslovnog uspeha, ali na žalost ovo nije pravi put.

Za početak je potrebno znati da se uređenjem prostora ne pokreću magične formule koje ispunjavaju naše želje, već se stvara adekvatno okruženje u kojem se aktiviraju potencijali prostora, ali i nas samih. Tek sa aktiviranim ili pojačanim potencijalima možemo sebe dovesti u stanje u kojem primećujemo poslovne prilike, reagujemo na ispravan način, pokrećemo se i angažujemo u potrebnom smislu i otvaramo put ka uspehu na razne načine (koji dalje zavise od nas).

Aktiviranje povoljnih energija vezano je i za prostor i za vreme…

Izvor: bgonline.rs

RECEPT ZA BOŽIĆNU ČESNICU
Sledeći artikal
BOŽIĆNA ČESNICA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.