Recept za odličnu masku za masnu kožu lica
Recept za odličnu masku za masnu kožu lica

FENOMENALNA MASKA ZA MASNU KOŽU LICA

Ovu masku preporučujemo svima koji imaju problematičnu kožu. Maska čisti mitisere, akne i lojne čepove koji se stvaraju u lojnim kanalima lica od nagomilavanja izumrlih ćelija kože, isušuje masnu kožu, sužava proširene pore na licu. Takođe otklanja crvenilo i čini kožu mekom i čistom.

Rezultat koji možete očekivati je fenomenalan i već posle prve upotrebe videćete promene.

Ova maska nije za sve tipove kože, isključivo je za masnu, problematičnu kožu i kožu sa preteranom pigmentacijom. Nije preporučljiva za osetljivu i suvu kožu.

Za pripremu ove maske potrebno vam je:

  • 1 jaje
  • papirni ubrus ili salveta.

Priprema i upotreba:

Odvojite belance od žumanceta. Umutite ih posebno.

Prvo nanesite umućeno belance na očišćeno lice. Natapkajte lepo i posle toga na lice polepite salvete, a prethodno salvete iscepkajte kako bi imali otvor za oči i usta. Ukoliko vam ostane belanceta, možete ga dodatno namazati preko salvete, samo nemojte previse mazati iz razloga što se suši dugo. Ostavite masku 20 – 30 minuta da odstoji dok se belance potpuno ne osuši.

Fenomenalna maska za masnu kožu lica

Kad se osuši salveta će postati tvrda, otklonite tako što ćete naglo povući od lica. Nakon toga, umijte se i namažite lice žumancetom da hidrirate i omekšate kožu. Sačekajte 10 – ak minuta i ponovo se umijte.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.