Recept za odličnu masku za masnu kožu lica
Recept za odličnu masku za masnu kožu lica
Foto: en.anti-age-magazine.com

FENOMENALNA MASKA ZA MASNU KOŽU LICA

Ovu masku preporučujemo svima koji imaju problematičnu kožu. Maska čisti mitisere, akne i lojne čepove koji se stvaraju u lojnim kanalima lica od nagomilavanja izumrlih ćelija kože, isušuje masnu kožu, sužava proširene pore na licu. Takođe otklanja crvenilo i čini kožu mekom i čistom.

Rezultat koji možete očekivati je fenomenalan i već posle prve upotrebe videćete promene.

Ova maska nije za sve tipove kože, isključivo je za masnu, problematičnu kožu i kožu sa preteranom pigmentacijom. Nije preporučljiva za osetljivu i suvu kožu.

Za pripremu ove maske potrebno vam je:

  • 1 jaje
  • papirni ubrus ili salveta.

Priprema i upotreba:

Odvojite belance od žumanceta. Umutite ih posebno.

Prvo nanesite umućeno belance na očišćeno lice. Natapkajte lepo i posle toga na lice polepite salvete, a prethodno salvete iscepkajte kako bi imali otvor za oči i usta. Ukoliko vam ostane belanceta, možete ga dodatno namazati preko salvete, samo nemojte previse mazati iz razloga što se suši dugo. Ostavite masku 20 – 30 minuta da odstoji dok se belance potpuno ne osuši.

Kad se osuši salveta će postati tvrda, otklonite tako što ćete naglo povući od lica. Nakon toga, umijte se i namažite lice žumancetom da hidrirate i omekšate kožu. Sačekajte 10 – ak minuta i ponovo se umijte.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.